BORDUUR STUDIO

Professioneel borduurwerk voor particulieren en bedrijven.
Bij StudioZACHT kunt u terecht voor borduurwerk op diverse toepassingen. Of het nu om bedrijfskleding of een persoonlijk cadeau gaat, de mogelijkheden zijn talrijk.


Wij borduren enkele stuks tot aan oplages van enkele honderden artikelen. Voor grootschalig borduurwerk (250+) zijn wij helaas te klein. StudioZACHT staat voor persoonlijke aandacht, creatieve oplossingen en kwaliteit tot in de kleinste details.

TARIEVEN

DIGITALISEREN


Voordat uw logo of afbeelding in stof vereeuwigd kan worden moet het omgezet worden naar een borduurbestand waarin iedere steek niet minder dan perfect moet zijn. Uw afbeelding wordt digitaal omgezet en het patroon wordt getest tot het eindresultaat een lust voor het oog is.

Voor een simpele afbeelding of ontwerp zijn de kosten hiervoor €25,-. Afbeeldingen en logo's die meer aandacht vragen dan gemiddeld kunnen een meerprijs vergen. Hierover wordt u vooraf ingelicht, wij houden niet van onprettige verrassingen!

BORDUURWERK


Klein borduurwerk (naam of tekst) kan al vanaf €5,-

Voor groter en uitgebreid borduurwerk ontvangt u een offerte. Stuur voor meer informatie een e-mail om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.