FREELANCE ONTWERP

Creatieve explosies


Regelmatig mag ik voor diverse opdrachtgevers mijn creatieve brein op hol laten slaan. Soms met een heel specifieke opdracht, andere keren krijgt mijn fantasie carte blanche. Iedere keer is het een feestje en geniet ik van het samenvoegen van diverse kunstvormen en technieken om steeds tot een verrassend resultaat te komen. 


Ik besteed veel tijd en aandacht aan het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden om zo altijd op alle gebieden met vernieuwende ideeen te kunnen komen. Als er iets is waar ik niet van houd, dan is het herhaling en suffe, saaie projecten die iedereen al een keer gezien heeft.


Ik ben mijn opdrachtgevers dan ook meer dan dankbaar dat zij mijn altijd jeukende handen zo veel leuks te doen geven!


HOBBY

HANDIG

BROTHER INTERNATIONALE INDUSTRIEMASCHINEN GMBH

TARIEVEN

DEADLINES & KOSTEN


Creativiteit en stress gaan niet samen. Een project moet daarom nauwkeurig gepland worden zodat het (en ik) niet ten onder gaan aan opeenstapelende stoorzenders.


De kosten verschillen uiteraard per project en worden vooraf geschat. Ik werk niet met fixed prices. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

ONTWERPFASE


Voordat ik aan de slag ga, moet eerst het idee uitgewerkt worden. Moodboards, schetsen, textielstalen, proefmodellen, experimenten. Het hoort er allemaal bij tot er een concept idee ontstaat waar iedereen blij van wordt.


De klant kan dit proces altijd volgen en hebben we regelmatig overleg of alles de goede kant op gaat en welke beslissingen er genomen moeten worden.