NAAILESSEN

Creatief aan de slag


Heb je zin om wekelijks, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie en een goed gesprek, creatief aan de gang te gaan? Dan ben je van harte welkom tijdens onze naailessen!

Gevorderden en prille beginnelingen vinden elkaar samen in de groep, je werkt aan je eigen projecten en leert stiekem allerlei extra dingen door waar anderen mee bezig zijn. We inspireren elkaar om de leukste en mooiste dingen te kunnen maken!


De groepen hebben maximaal 6 deelnemers, zo heb je alle ruimte. We hebben een grote kniptafel tot onze beschikking, er zijn naaimachines te huur als je er nog geen hebt en....

Wat moet je nog meer weten?


Er zijn huisdieren aanwezig (honden + kat). Voorlopig hebben we nog een 'huiskamerstudio', over een paar jaartjes hopelijk een echt atelier ;-)


Je kan gratis parkeren in de straat en op ons eigen terrein. Als het heel, heel, heel vies weer is kan je zelfs tot bijna aan de voordeur rijden om je machine even droog binnen te zetten!


Onze studio (en huis) zijn gelegen in een werkelijk prachtige omgeving. Geniet lekker mee van het bos, de vogeltjes, de eekhoorntjes en de rust. Je komt hier om te ontspannen en om lekker creatief aan de slag te gaan. Het motto: geniet!!!

....je mag ook gebruik maken van onze borduurmachines! Natuurlijk onder deskundige begeleiding en tegen een gepaste vergoeding. Op deze manier kan je op een heel toegankelijke wijze ontdekken of borduren ook iets voor jou is, zonder dat je eerst een dure machine aan moet schaffen.


De lessen zijn anderhalf uur. Natuurlijk kan je ook rekenen op koffie en thee en als het koud is zorg ik dat er een heerlijk haardvuurtje knappert.

TARIEVEN

10-rittenkaart: €125,-

Proefles of losse les: €15,-


Huur naaimachine: €2,50 per les


Gebruik borduurmachine: tot 2000 steken €5,-; 2000-5000 steken €10,-; 5000 - 10000 steken €15,- enz. enz. 

Lesdagen en -tijden:


Woensdag 10:00 - 11:30 uur


Vrijdag 10:00 - 11:30 uur