PRINTS & STICKERS

Prints op textiel
Naast borduurwerk kunnen wij uw textiel - en andere hittebestendige materialen - ook voorzien van prints in alle kleuren van de regenboog and then some.


Door middel van een hittepers wordt uw tekst, naam, logo of afbeelding op o.a. kleding, mokken en tassen aangebracht. 


U heeft keuze uit flexfolie (glad), flockfolie (harig), glitterfolie, metallicfolie of zelfs glow in the dark folie. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt, dus laat uw wensen maar weten en wij gaan aan de slag!

Stickers van vinyl
Voor tijdelijke en semipermanente toepassingen kunnen wij ook stickers van vinylfolie snijden. Deze zijn eenvoudig aan te brengen op allerlei gladde oppervlakken (bijvoorbeeld op een raam!). 


Laat gerust weten wat uw wensen zijn zodat wij deze kunnen verwezenlijken. Een brooddoos of winkeletalage wordt in een handomdraai een feestje met een personal touch!

TARIEVEN

DIGITALISEREN


Voordat uw logo of afbeelding in folie vereeuwigd kan worden moet het omgezet worden naar een snijbestand waarin iedere milimeter niet minder dan perfect moet zijn. Uw afbeelding wordt digitaal omgezet en het patroon wordt getest tot het eindresultaat een lust voor het oog is.

Voor een simpele afbeelding of ontwerp zijn de kosten hiervoor €25,-. Afbeeldingen en logo's die meer aandacht vragen dan gemiddeld kunnen een meerprijs vergen. Hierover wordt u vooraf ingelicht, wij houden niet van onprettige verrassingen!

PRINTS & STICKERS BESTELLEN


Een kleine print of sticker (naam of tekst) kan al vanaf €5,-

Voor groter en uitgebreid print- of plakwerk ontvangt u een offerte. Stuur voor meer informatie een e-mail om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.